Friday, December 26, 2008

A pápa és a melegek


Gép előtt bambulva mig vártam, h a karácsonyfa feldiszitse magát hallom a tévében a pápa szavait a homoszexualitásról. Mivel katolikus egyház vezetőjéről beszélünk, ő a legtoleránsabb a bólogató jancsik között. Kijelentése is csupa toleranciáról, empátiáról, szeretetről, tiszteletről árulkodik: "Legalább annyira fontos, hogy megóvjuk az esőerdőket a pusztulástól, mint az, hogy az emberiséget megvédjük a homoszexualitástól."
Majdnem átharaptam a karácsonyfa törzsét úgy felbőszitett (hosszú iiiii-t nem találok---- bocshánat) a sátánarcú, náci (nemcsak származása miatt) egyházfő.

Aztán meg másnap mutatják, h valaki rátámad miközben magabiztosan hurcolja magával pálkáját -amiről szegény Jézus is lepattanna, térdére ültetné és két mosoly között kioktatná a felebaráti szeretet alapjairól-, szekus visszatolja, pápa pislog, a csávó ül ez miatt vagy 15 évet:((
Őrület.

Emberek véleménye... Bánom, h voltam annyira kiváncsi, h megkérdeztem őket. Nemiszervekt, testnyilásokat dobálva össze mondatokba majdnem meggyőztek, h az elmebeteg egyedeket akik a saját nemükhöz vonzódnak: ki kell herélni, le kell vágni mellüket, ki kell vágni csiklójukat, egymásra dobálni őket és meggyújtani.

A perverz papokról nem volt szó(az egyház védi is őket). Fel volt irva a sajtpapirra amiről olvasott, csak valahogy már a látása sem a régi. Azt nem vette észre. És azt sem merte elmondani, h évente hány mocskos dolog történik amiben a katolikus egyház keze van benne Még azon sem lepődnék meg, h az erdők kitermeléséből ő is profitálna...
Inkább hagyom a gondolatot, a fa alá fekszem, megölelem az ajándékaimat és az univerzummal békében engedem horkolásom hangját, h körbejárja a fa ágait.

No comments:

Máthé Szabolcs